2011. június 28., kedd

Szemezgetés


Cica kedvelőknek



Szalvéta gyűrű




Levendulával töltött "cipelő"cicák.




Aki nem ragaszkodik a hagyományos souvenirhez, de szeretne emlékbe mégiscsak valami Pécseset, talál nálunk pár kedves darabot.


Képeslap.






A levendulavirágzás ideje van. Koszorúba kötve szép dísze lakásunknak. Lepergetett szirmai különböző formára varrt anyagba téve sokáig őrzi illatát. A levendulás kerámiák nem csak kellemes hangulatot árasztanak de jó kézbe venni is.

Levendulás "cipelő"nyuszikoszorú :)



Illat szívek, pár csepp illóolaj és a mázatlan szívek illatoznak.




Levendulapárnácskák.




Sajtnak és vajnak.


Mosdótál...


...korsóval.


Virágnak vagy fakanalaknak


A levendulás szappanadagoló a mosogatáshoz is nagyon praktikus.


A készítő nem csak a színekkel de a formával is játszik. Keze alól vidám, étkezéshez jól használható dolgok kerülnek elő. Teáskanna, kávéscsészétől a 1/2 l -es óriás bögréig, kis kiöntő és kancsó kakaónak, tálkáktól a különböző méretü tálakig és tányérokig. A pálinkás kupicáknak pedig nem kell gyakran a fenekére nézni egy kis jókedvért.


Ezek a jópofa pofik perselyek. Mivel a spórolás a fejben kezdődik, ez itt is így van, csak itt zokniban végződik. A cicán és a malacon kívül létezik elefánt, krokodil, süni, egér, nyuszi és kutyus is.
Ára: 2.800Ft

Ha már dugig megtelt a perselyünk, elindulhatunk vásárolni. Manapság egyre többet hallani a tudatos vásárlásról, a magyar termékek előnybe részesítéséről. Érdemes ehhez ezt a videót megnézni és megszívlelni és nem csak a magyar élelmiszerre hanem a magyar kézműves termékekre is gondolni. Mert rohamosan fogynak a kedvenc kicsi üzleteink ahol szívesen bóklászunk nézelődünk de egyre kevesebbet vásárolunk. Pedig rajtunk múlik életben maradnak-e vagy sem.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése